ColorStyle

Ne partneritet me markat me te njohura te bojrave dhe elementeve kimik, Cstec grup operon ne fushen e fabrikimit  duke i ofruar klienteve te saj produkte inovative me perzgjedhje profesionale e kualitative te te gjithe elementeve perberes te produkteve Colorstyle. Kjo na ben ne te jemi gjithmone ne pararoje inovative dhe krenar te nje marke “Made in Albania”.

Kompania jone punon per vite me radhe me sistemet e sukseshme me baze diluenti Sikkens Autobase Plus, Lesonal SB, dhe se fundmi me sistemin e ri Dynacoat Pro qe ofron cilesi maksimale per kliente me buxhete te vogla e te mesme. Pervec produkteve cilesore ne ofrojme asistence te mire teknike si nga specialiste te huaj dhe vendas qe jane gjithmone te gatshem te zgjidhin problemet e klienteve tane. Ky perkushtim dhe njohurite qe kemi bejne qe ne te jemi tashme me te besuarit ne treg.

Ne ne fokusin tone kemi gjithmone dhe kujdesin per ambjentin dhe ekologjine qe po shqeteson mbare boten. Si ne shume vende europiane ku punohet me sisteme me baze uji edhe ne perpiqemi qe te promovojme dhe prezantojme sistemin ekologjik me baze uji Sikkens Autowave i cili tashme perdoret nga klientet tane me prestigjoze.

Colorstyle ndodhet me seli qendrore ne Fushe Kruje dhe kolaborator qe ofrojne  konsulence dhe sherbim profesional ne te gjithe rajonin nen moton  “Vizion, Risi, Profesionalizem….”.